bg-yellow

Financiële audits in Luxemburg: snel en compliant – CaseWare IAT

Met CaseWare IAT controleer je vlot, efficiënt en compliant de jaarrekening in Luxemburgse bedrijven. Verzamel gegevens, centraliseer de volledige audittrail en vertrouw op automatisering om makkelijk en accuraat de jaarrekening te controleren, in lijn met de IAT-template.

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN

Hoe stroomlijnt en verbetert CaseWare IAT Luxembourg je financiële audits?

CaseWare is een totaalpakket dat de volledige auditcyclus digitaliseert. Het is speciaal afgestemd op de Luxemburgse wet- en regelgeving. Jouw voordelen:

Werk efficiënter en sneller

CaseWare IAT centraliseert al je documenten en workflows en structureert je volledige auditproces, van opstart tot ondertekening. De software begeleidt je bovendien stap voor stap, met automatische checklists en controles. Zodat je niet enkel sneller en efficiënter maar ook completer, accurater en ISA-compliant werkt. 

Ondersteun je klant met advies

Doordat je je controles sneller uitvoert, heb je meer tijd om advies te verlenen. Dankzij de automatisatie krijg je bovendien meer inzichten: de software legt automatisch links en analyseert in jouw plaats, zodat je de kwaliteit van je audit verbetert. De inzichten zet je om naar glashelder advies: van aanbevelingen om risico’s te vermijden tot opportuniteiten voor procesoptimalisatie.

Communiceer vlotter

Bij een auditproces gaat er heel wat mailverkeer heen en weer. Onze digitalisering verbetert de onderlinge communicatie en maakt het volledige proces transparanter voor alle stakeholders.

Wees gerust: compliance is verzekerd

CaseWare IAT Luxembourg houdt rekening met alle wetgeving en richtlijnen in Luxemburg. Verandert er een standaard of richtlijn? Dan wordt de software automatisch aangepast. Hierdoor ben je altijd zeker van standaardisatie en compliance met alle wetgeving.

Werk zoals je wil: on-premise of cloud

Je kan het CaseWare IAT-pakket combineren met CaseWare Cloud. Op die manier zijn je dossiers altijd en overal beschikbaar, werk je vlot online samen met zowel collega’s als klanten én hoef je je geen zorgen te maken over updates of opslagruimte.

CaseWare IAT: voor wie?

 

Financial auditors voor bedrijven in Luxemburg

bg-blue

Ga aan de slag.
Vraag je online demo aan

Met CaseWare IAT controleer je vlot, efficiënt en compliant de jaarrekening in Luxemburgse bedrijven.

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN

Niet helemaal wat je zoekt? Ontdek onze pakketten op jouw maat:

 

CaseWare Micro-Audit (on-premise)

Gebruiksvriendelijke on-premise oplossing voor het automatiseren van financiële audits. Verzamel gegevens, centraliseer de volledige flow en vertrouw op automatisering en templates om makkelijk, accuraat en compliant de jaarrekening te controleren en te attesteren.

Ontdek meer

CaseWare Smart Audit (cloud)

Gebruiksvriendelijke cloudapplicatie voor het automatiseren van financiële audits. Verzamel gegevens, werk samen met collega’s en klanten en vertrouw op automatisering en templates om makkelijk, accuraat en compliant online de jaarrekening te controleren en te attesteren.

Ontdek meer

CaseWare Special Engagements (cloud)

Intuïtief onlinepakket dat de uitvoering van bijzondere opdrachten (inbreng in natura, fusies, kapitaalverhogingen, enz.) digitaliseert. Centraliseer de volledige flow, werk vlot samen met collega’s, klanten en banken en vertrouw op automatisering en templates om vlot, accuraat en compliant de audit uit te voeren en te bevestigen.

Lees meer