Samen digitaliseren we je audit of jaarafsluiting

Caseware BeLux gelooft dat digitalisering het werk van accountants, bedrijfsrevisoren en andere financiële beroepen veel eenvoudiger, sneller, completer en volledig compliant kan maken. Daarom ontwikkelen we alsmaar slimmere en buitengewoon gebruiksvriendelijke software, die jou ondersteunt in elke stap van het auditproces of van de jaarafsluiting.

Ontdek hoe we helpen bij de audit, de jaarafsluiting in België of de jaarafsluiting Lux GAAP.

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN

jaarafsluiting-h

Financiële software met wereldreferenties, op maat van de Belgische en Luxemburgse markt

Onze missie? Jou helpen om tijd te winnen, professioneler te werken en je klanten nog meer toegevoegde waarde bieden. Onze troeven? Krachtige software, buitengewone support, en een open cultuur van kennisdeling.

Onze software ondersteunt jou in elke stap van het auditproces of van de jaarafsluiting

Digitaliseer elke jaarafsluiting

Met de software van Caseware BeLux digitaliseer je moeiteloos elke jaarafsluiting. Je centraliseert alle gegevens en integreert ze met je boekhoudsysteem, automatiseert elk proces en wisselt vlot informatie uit met collega’s en klanten.

LEES MEER

Software voor financiële audits

Met de gebruiksvriendelijke auditoplossingen van Caseware – on-premise en cloud – digitaliseer je het volledige financiële auditproces in grote ondernemingen en kmo’s: van data verzamelen, controleren en analyseren tot rapporteren, aanbevelingen doen en aftekenen.

LEES MEER

Digitaliseer de jaarafsluiting in Luxemburg

Met de software van Caseware automatiseer je de jaarafsluiting in Luxemburgse ondernemingen. Aan de hand van gebruiksvriendelijke templates maak je in een mum van tijd de jaarrekening op – klaar om op te laden op de eCDF- en RCS-portals.

LEES MEER

Ga aan de slag.
Vraag je online demo aan

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN