bg-yellow

Financiële audits: de nr. 1 software in België – CaseWare Micro-Audit

CaseWare Micro-Audit is in België dé favoriete software voor financiële audits. Verzamel gegevens, centraliseer de volledige flow en vertrouw op automatisering en modeldocumenten om makkelijk, accuraat en compliant de jaarrekening te controleren en te attesteren.

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN

Hoe stroomlijnt en verbetert CaseWare Micro-Audit je audits?

CaseWare Micro-Audit centraliseert alle informatie en alle documenten in één geïntegreerd, gebruiksvriendelijk en flexibel platform en automatiseert elke stap van de audit.

Werk efficiënter en sneller

CaseWare Micro-Audit, dat gebaseerd is op de ICCI-modeldocumenten, structureert je volledige auditproces, van opstart tot ondertekening. De software begeleidt je bovendien stap voor stap, met automatische checklists en controles. Zodat je niet enkel sneller en efficiënter maar ook completer, accurater en ISA-compliant werkt. 

Ondersteun je klant met advies

Doordat je je controles sneller uitvoert, heb je meer tijd om advies te verlenen. Dankzij de automatisatie krijg je bovendien meer inzichten: de software legt automatisch links en analyseert in jouw plaats, zodat je de kwaliteit van je audit verbetert. De inzichten zet je om naar glashelder advies: van aanbevelingen om risico’s te vermijden tot opportuniteiten voor procesoptimalisatie.

Communiceer vlotter

Bij een klassiek auditproces gaat er heel wat mailverkeer heen en weer. Onze digitalisering verbetert de onderlinge communicatie en maakt het volledige proces transparanter voor alle stakeholders.

Wees gerust: compliance is verzekerd

Verandert er een standaard of richtlijn? Dan wordt de software automatisch aangepast. Hierdoor ben je altijd zeker van standaardisatie en compliance met alle wetgeving.

Werk zoals je wil: on-premise of cloud

Je kan CaseWare Micro-Audit combineren met CaseWare Cloud. Op die manier zijn je dossiers altijd en overal beschikbaar, werk je vlot online samen met collega’s en klanten én hoef je je geen zorgen te maken over updates of opslagruimte. Onze allernieuwste pakketten (Smart Audit en Special Engagements) zijn volledige cloudoplossingen.

CaseWare Micro-Audit: voor wie?

 

Bedrijfsrevisoren die de jaarrekeningen in België controleren

Zij vertrouwen op CaseWare Micro-Audit

bg-blue

Ga aan de slag.
Vraag je online demo aan

CaseWare Micro-Audit centraliseert alle informatie en alle documenten in één geïntegreerd, gebruiksvriendelijk en flexibel platform en automatiseert elke stap van de audit.

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN

Niet helemaal wat je zoekt? Ontdek onze pakketten op jouw maat:

 

CaseWare Smart-Audit (cloud)

Gebruiksvriendelijke onlineapplicatie voor het automatiseren van financiële audits. Verzamel gegevens, werk samen met collega’s en klanten en vertrouw op automatisering en templates om makkelijk, accuraat en compliant online de jaarrekening te controleren en te attesteren.

Ontdek hoe

CaseWare IAT Luxemburg (on-premise)

Volledig on-premise softwarepakket voor financial auditors die de jaarrekening in Luxemburgse bedrijven controleren. Verzamel gegevens, centraliseer de volledige audittrail en vertrouw op automatisering om makkelijk en accuraat de jaarrekening te controleren, in lijn met de IAT-template.

Lees meer

CaseWare Special Engagements (cloud)

Intuïtief onlinepakket dat de uitvoering van bijzondere opdrachten (inbreng in natura, fusies, kapitaalverhogingen, enz.) digitaliseert. Centraliseer de volledige flow, werk vlot samen met collega’s, klanten en banken en vertrouw op automatisering en templates om vlot, accuraat en compliant de audit uit te voeren en te bevestigen.

Lees meer