bg-blue

Software voor financiële audits: vlot, accuraat en compliant

Met de gebruiksvriendelijke auditoplossingen van CaseWare – on-premise en cloud – digitaliseer je het volledige financiële auditproces in grote ondernemingen en kmo’s: van data verzamelen, controleren en analyseren tot rapporteren, aanbevelingen doen en aftekenen. Het resultaat? Je werkt sneller, efficiënter, vollediger én altijd in overeenstemming met alle auditstandaarden.

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN

Waarom je financiële audit digitaliseren?

Een jaarrekening controleren is complex. Je verslag moet accuraat en betrouwbaar zijn en je moet rekening houden met steeds veranderende wetgeving. Klanten verwachten ook alsmaar meer toegevoegde waarde in de vorm van advies. De auditoplossingen van CaseWare ondersteunen je bij elke stap. Je voordelen:

Werk efficiënter en sneller

CaseWare centraliseert al je documenten en workflows en structureert je volledige auditproces, van opstart tot ondertekening. De software begeleidt je bovendien stap voor stap, met modeldocumenten, automatische checklists en controles. Zodat je niet enkel sneller en efficiënter maar ook completer, accurater en ISA-compliant werkt. 

Ondersteun je klant met advies

Doordat je je controles sneller uitvoert, heb je meer tijd om advies te verlenen. Dankzij de automatisatie krijg je bovendien betere inzichten: de software legt automatisch links en analyseert in jouw plaats, zodat de kwaliteit van je audit stijgt. Die inzichten zet je om naar glashelder advies: van aanbevelingen om risico’s te vermijden tot opportuniteiten voor procesoptimalisatie.

Communiceer vlotter

Bij een auditproces gaat er heel wat mailverkeer heen en weer. Onze digitalisering verbetert de onderlinge communicatie en maakt het volledige proces transparanter voor alle stakeholders.

Wees gerust: compliance is verzekerd

Onze auditoplossingen zijn afgestemd op de Belgische of de Luxemburgse markt: we volgen de richtlijnen van het ICCI maar ook van IFAC (ISA’s). Verandert er een standaard of richtlijn? Dan wordt de software automatisch aangepast. Hierdoor ben je altijd zeker van standaardisatie en compliance met alle wetgeving.

Leer van je collega’s

CaseWare werkt heel nauw samen met het ICCI en met financiële professionals. We houden de vinger aan de pols van de wetgeving en integreren die inzichten in onze auditoplossingen. Jouw voordeel: beproefde best practices die je helpen om elke audit zo vlot mogelijk uit te voeren.

Werk zoals je wil: on-premise of cloud

Je kan de vertrouwde auditoplossingen van CaseWare ook combineren met de CaseWare Cloud. Op die manier zijn je dossiers altijd en overal beschikbaar, werk je vlot online samen met collega’s en klanten én hoef je je geen zorgen te maken over updates of opslagruimte. Onze allernieuwste pakketten (Smart Audit en Special Engagements) zijn volledige cloudoplossingen

De CaseWare auditoplossingen: voor wie?

 

Financial auditors in België en Luxemburg

Zij vertrouwen op onze auditoplossingen

CaseWare-software voor financiële audits

 

CaseWare Smart-Audit (cloud)

Gebruiksvriendelijke cloudapplicatie voor het automatiseren van financiële audits. Verzamel gegevens, werk samen met collega’s en klanten en vertrouw op automatisering en templates om makkelijk, accuraat en compliant online de jaarrekening te controleren en te attesteren.

Ontdek meer

CaseWare IAT Luxemburg (on-premise)

Volledig on-premise softwarepakket voor financial auditors die de jaarrekening in Luxemburgse bedrijven controleren. Verzamel gegevens, centraliseer de volledige audittrail en vertrouw op automatisering om makkelijk en accuraat de jaarrekening te controleren, in lijn met de ISA’s.

Lees meer

CaseWare Micro-Audit (on-premise)

Gebruiksvriendelijke software – de nummer 1 in België! – voor het automatiseren van financiële audits. Verzamel gegevens, centraliseer de volledige flow en vertrouw op automatisering en templates om makkelijk, accuraat en compliant de jaarrekening te controleren en te attesteren.

Lees meer

CaseWare Special Engagements (cloud)

Intuïtief onlinepakket dat de uitvoering van bijzondere opdrachten (inbreng in natura, fusies, kapitaalverhogingen, enz.) digitaliseert. Centraliseer de volledige flow, werk vlot samen met collega’s, klanten en banken en vertrouw op automatisering en templates om vlot, accuraat en compliant de audit uit te voeren en te bevestigen.

Ontdek meer
bg-blue

Ga aan de slag.
Vraag je online demo aan

Met de gebruiksvriendelijke auditoplossingen van CaseWare – on-premise en cloud – digitaliseer je het volledige financiële auditproces in grote ondernemingen en kmo’s.

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN

Prijs beste auditsoftware voor CaseWare Micro-Audit

CaseWare Micro-Audit won in 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 de Belgische ‘Fit For the Future’-award voor beste auditsoftware!

forum-for-the-future