Gebruiksvriendelijk onlinepakket voor financiële audits – Caseware Smart Audit

Automatiseer elke stap van je financiële audits volledig in de cloud. Caseware Smart Audit automatiseert de volledige workflow: van dossieropbouw en reviews tot nauwe samenwerking met je klanten om vlot alle gegevens te verzamelen.

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN

caseware-smart-audit

Hoe stroomlijnt en verbetert Caseware Smart Audit je financiële audits?

Caseware Smart Audit centraliseert alle informatie en alle documenten in één geïntegreerd, gebruiksvriendelijk en flexibel online dossier, automatiseert elke stap van de audit en maakt samenwerking met de klant makkelijker dan ooit.

smarter-audit-green

Werk efficiënter en sneller

Caseware Smart Audit structureert je volledige auditproces, van opstart tot ondertekening. De software bouwt dynamisch elk document en elk dossier op, zodat je enkel met relevante documenten en procedures rekening moet houden. Dankzij automatische checklists en controles zijn je dossiers nog correcter, vollediger en ISA-compliant. Uiteraard blijf jij altijd aan het stuur zitten: de workflow configureer je makkelijk zelf, volgens jouw noden.

aquire-data-insights

Ondersteun je klant met advies

Doordat je je controles sneller uitvoert, heb je meer tijd om advies te verlenen. Dankzij de automatisatie krijg je bovendien meer inzichten: de software legt automatisch links en analyseert in jouw plaats, zodat je de kwaliteit van je audit verbetert. De inzichten zet je om naar glashelder advies: van aanbevelingen om risico’s te vermijden tot opportuniteiten voor procesoptimalisatie.

enhanced-client-communications

Werk nauw samen met je klant

Bij een auditproces gaat er heel wat mailverkeer heen en weer. Caseware Smart Audit automatiseert dat proces. Jij verstuurt een vragenlijst en de antwoorden komen op de juiste plaats terecht in het online dossier. Zodat je meteen met de informatie aan de slag kan.

reduced-errors

Wees gerust: compliance is verzekerd

Verandert er een standaard of richtlijn? Dan wordt de software automatisch aangepast. Hierdoor ben je altijd zeker van standaardisatie en compliance met alle wetgeving.

engagement-monitoring

Haal voordeel uit de cloud

Caseware Smart Audit is een cloudoplossing. Je voordelen? Je kan je dossiers altijd en overal inkijken en bewerken en je pakket is altijd up-to-date. Bovendien is veilige opslag verzekerd en hoef je niet te investeren in dure hardware: je betaalt een licentie en een fee gebaseerd op je gebruik.

Caseware Smart Audit: voor wie?

identify

 

Bedrijfsrevisoren die jaarrekeningen controleren in België

Niet helemaal wat je zoekt? Ontdek onze pakketten op jouw maat:

 

Caseware Micro-Audit (on-premise)

Gebruiksvriendelijke software – de nummer 1 in België! – voor het automatiseren van financiële audits. Verzamel gegevens, centraliseer de volledige flow en vertrouw op automatisering en templates om makkelijk, accuraat en compliant de jaarrekening te controleren en te attesteren.

Ontdek meer

Caseware Special Engagements (cloud)

Intuïtief onlinepakket dat de uitvoering van bijzondere opdrachten (fusies, kapitaalverhogingen, enz.) digitaliseert. Centraliseer de volledige flow, werk vlot samen met collega’s, klanten en banken en vertrouw op automatisering en templates om vlot, accuraat en compliant de audit uit te voeren en te bevestigen.

Ontdek meer

Ja, ik wil een GRATIS demo