Bijzondere opdrachten digitaliseren met Caseware auditsoftware (cloud)

Met Caseware Special Engagements voer je bijzondere opdrachten (inbreng in natura, ontbinding en vereffening, omzetting van vennootschapsvorm, enz.) digitaal uit, volledig in de cloud. Centraliseer de volledige flow, werk vlot samen met collega’s en klanten en vertrouw op automatisering en modeldocumenten om vlot, accuraat en compliant de opdrachten af te ronden en te bevestigen.

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN

caseware-special-engagements

Hoe stroomlijnt en verbetert Caseware Special Engagements bijzondere opdrachten?

Caseware Special Engagements centraliseert alle informatie en alle documenten in één geïntegreerd, gebruiksvriendelijk en flexibel online platform en automatiseert elke stap.

smarter-audit-green

Werk efficiënter en sneller

De software structureert je volledige auditproces, van opstart tot ondertekening, en begeleidt je stap voor stap, met templates, automatische checklists en controles. Zo werk je niet enkel sneller en efficiënter maar ook completer, accurater en ISA-compliant. 

aquire-data-insights

Ondersteun je klant met advies

Doordat je je controles sneller uitvoert, heb je meer tijd om advies te verlenen. Dankzij de automatisatie krijg je bovendien meer inzichten: de software legt automatisch links en analyseert in jouw plaats, zodat je de kwaliteit van je audit verbetert. De inzichten zet je om naar glashelder advies: van aanbevelingen om risico’s te vermijden tot opportuniteiten voor procesoptimalisatie.

enhanced-client-communications

Communiceer vlotter

Bij een auditproces gaat er heel wat mailverkeer heen en weer. De digitalisering verbetert de onderlinge communicatie en maakt het volledige proces transparanter voor alle stakeholders.

reduced-errors

Wees gerust: compliance is verzekerd

Verandert er een standaard of richtlijn? Dan wordt de software automatisch aangepast. Hierdoor ben je altijd zeker van standaardisatie en compliance met alle wetgeving.

engagement-monitoring

Haal voordeel uit de cloud

Caseware Special Engagements is een cloudoplossing. Je voordelen? De software is altijd en overal bereikbaar en altijd up-to-date. Bovendien is veilige opslag verzekerd en hoef je niet te investeren in dure hardware: je betaalt een licentie en een fee gebaseerd op je gebruik.

Caseware Special Engagements: voor wie?

identify

 

Bedrijfsrevisoren en gecertificeerde accountants die bijzondere opdrachten uitvoeren

Niet helemaal wat je zoekt? Ontdek onze pakketten op jouw maat:

 

Caseware Smart-Audit (cloud)

Gebruiksvriendelijke cloudapplicatie voor het automatiseren van financiële audits. Verzamel gegevens, werk samen met collega’s, klanten en banken en vertrouw op automatisering en templates om makkelijk, accuraat en compliant online de jaarrekening te controleren en te attesteren.

Lees meer

Caseware Micro-Audit (on-premise)

Gebruiksvriendelijke software – de nummer 1 in België! – voor het automatiseren van financiële audits. Verzamel gegevens, centraliseer de volledige flow en vertrouw op automatisering en templates om makkelijk, accuraat en compliant de jaarrekening te controleren en te attesteren.

Ontdek meer

Ja, ik wil een GRATIS demo