Nieuws

BBB vzw gaat in zee met softwarebedrijf CaseWare Belgium & Luxembourg voor uniek project

October 11, 2019
blog-banner

De Beroepsvereniging voor Boekhoudkundige Beroepen (BBB vzw) gaat in zee met het softwarebedrijf CaseWare Belgium & Luxembourg, gespecialiseerd in het automatiseren van het jaarafsluitingsproces. Samen realiseren ze een zeer handige online software toepassing op maat van kleine en middelgrote boekhoud- en accountantskantoren, met uitgebreide integratiemogelijkheden.

“In tijden van digitalisering merkt BBB vzw op dat er vooral bij kleinere boekhoud- en accountantskantoren nood is aan digitale ondersteuning. Deze ondersteuning wil BBB dan ook promoten aan de leden zodat ze de digitale boot niet hoeven te missen en concurrentieel kunnen blijven t.o.v. grotere kantoren. CaseWare Belgium & Luxembourg is verheugd dat BBB deze belangrijke stap heeft durven nemen om samen een innovatieve online software te realiseren ten goede van haar leden” vertelt zaakvoerder Joep van Amelsfort.

De samenwerking met CaseWare Belgium & Luxembourg zal een unicum zijn, het is namelijk de eerste keer dat de beroepsvereniging een partnership aangaat met een softwarebedrijf. “We zijn er van overtuigd dat dit een absolute meerwaarde zal betekenen voor onze volledige beroepsgroep en kijken er dan ook naar uit om deze uitgekiende oplossing aan onze leden voor te stellen,” aldus de BBB-Voorzitter.

Tijdens het congres van het Forum for the Future op 20 en 21 november zal de samenwerking tussen BBB vzw en CaseWare Belgium & Luxembourg officieel van start gaan en worden er workshops en vervolgtrajecten ingericht.

Gerelateerde artikelen

Bespaar tijd en werk efficiënter: ontdek de nieuwe connectie tussen Caseware WinAcc en MS Business Central

Bespaar tijd en werk efficiënter: ontdek de nieuwe connectie tussen Caseware WinAcc en MS Business Central

Dankzij de connectie tussen Caseware WinAcc en MS Business Central centraliseer je je financiële gegevens via 1 druk op de knop. Kim Heyvaert, Chief ...

Importeer nu ook de sociale balans van Acerta in Caseware WinAcc

Importeer nu ook de sociale balans van Acerta in Caseware WinAcc

Vanaf nu importeer je ook de sociale balans van Acerta (download de sociale balans in XML formaat via MyAcerta) in Caseware WinAcc. Zo hoef je geen ...

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes.