AnalyticsAI: onmiddellijke inzichten, bij elke auditopdracht

Verbeter de efficiëntie, kwaliteit en waarde van je audits, dankzij artificiële intelligentie. AnalyticsAI analyseert alle gegevens in één keer.

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN

nasa-Q1p7bh3SHj8-unsplash

CaseWare AnalyticsAI: je voordelen

import-data-mapping

Data mapping en workflow-optimalisatie

Stroomlijn elke auditopdracht, dankzij tools voor vlotte gegevensimport en automatische workflowoptimalisatie. Als je met een auditopdracht start, bepaal je meteen hoe groot en hoe complex de opdracht is. Zo zorg je ervoor dat het auditbestand de juiste aandacht krijgt – niet teveel en niet te weinig.

risk-focused-audit-approach

Risicogebaseerde transactieanalyse

Als auditor kan je je analyse aanpassen aan de noden of kenmerken van de entiteit die je controleert. Moet je een bepaalde rekening grondiger onder de loep nemen, duid die dan aan als ‘influencer’-rekening. Op die manier bepaal je makkelijker de prioriteiten, de scope en het risico van je audit.

smarter-audit-green

Datavalidatie en volledigheid van de gegevens

Dankzij een checklist die de betrouwbaarheid van alle data nagaat, ben je er zeker van dat alle data die je downloadt accuraat zijn. Bovendien kan je erop rekenen dat de gegevens volledig zijn. Alle data worden immers automatisch afgestemd en totalen en dataprofielen worden automatisch gecontroleerd.

intelligent-testing

Testen aan de hand van AI

Aan de hand van kunstmatige intelligentie en machine learning voert AnalyticsAI automatisch tientallen tests uit op het geheel van transacties. De oplossing identificeert moeiteloos anomalieën en groepeert items, zodat je een overzicht krijgt van de risico’s per logboekbron.

aquire-data-insights

Waardevolle inzichten

Vergelijk transacties moeiteloos op verschillende criteria – van type rekening tot tijd en datum – en categoriseer de transacties op basis van risico. Met behulp van de aanklikbare ‘Risk Summary’ widget isoleer je moeiteloos de data die je meer in detail wil bestuderen.

evidence-on-demand

Integratie en rapportering

AnalyticsAI genereert configuratierapporten die een waardevollere analyse van de audit mogelijk maken, aan de hand van goed gedocumenteerde, duidelijke bewijzen. De resultaten worden verder verwerkt in de CaseWare Working Papers-oplossing.

CaseWare AnalyticsAI: voor wie?

smarter-audit-2

 

Auditors en bedrijfsrevisoren (België & Luxemburg)

Start vandaag nog.
Vraag je online demo aan

CaseWare AnalyticsAI zorgt voor onmiddellijk inzichten bij elke auditopdracht. Dankzij de kracht van AI analyseert AnalyticsAI alle gegevens in één keer. Het resultaat? Vlottere, meer kwaliteitsvolle en dus waardevollere audits.

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN