blog-banner
bg-blue

Updates Nieuws

Rapporten maken voor de klant, fiscus, bank, …?

June 13, 2017
Om snel een eenvoudig rapporten te maken voor verschillende doelgroepen, hebben we een standaard functionaliteit beschikbaar in WinAcc.

Alles is flexibel en op maat aanpasbaar. Uw kantoor bepaalt (éénmalig) zelf de instellingen (aantal kolommen, subtotalen boven of onder, …) en definieert de rubrieken die opgenomen dienen te worden voor een specifieke doelgroep.

Op deze manier kan de gebruiker vervolgens met 1 druk op de knop de voorkeuren van het kantoor toepassen. De vraag van gebruikers “wat moeten we opnemen als we info naar de fiscus sturen”, die is hiermee automatisch beantwoord.

Wensen we voor specifieke klanten toch af te wijken van de standaard, dan kan dat nog steeds in het rapport, zoals gezegd “Alles is flexibel”

Hoe doen we dat?

We maken gewoon een keuze in het Rapport of Detail van de balans. That’s it !

Haal meer uit je WinAcc deel 5

Gerelateerde artikelen

SmartSync & CaseWare Cloud: een nieuwe dimensie in samenwerken

SmartSync & CaseWare Cloud: een nieuwe dimensie in samenwerken

Een audit die efficiënt verloopt: daar streven we steeds naar. Om dat te realiseren is een goede samenwerking cruciaal! Er zijn verschillende online ...

Lees meer
Haal meer uit je WinAcc: Rekenen met WinAcc

Haal meer uit je WinAcc: Rekenen met WinAcc

Het gebeurt wel eens dat je snel een bedrag berekend en deze dan vervolgens van de rekenmachine afleest en dan overtypt op een document (bvb in een ...

Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes.