blog-banner
bg-blue

Events

Forum 2.0 2.0

February 12, 2020

De accountancy sector staat de komende jaren voor enorme uitdagingen.
De steeds verdergaande automatisering en digitalisering veranderen aanzienlijk het speelveld van de traditionele activiteiten. Bovendien legt de wetgever steeds meer verantwoordelijkheden bij de economische beroepen. De fiscale controles worden stelselmatig anders ingevuld. 

Op donderdag 20 februari zijn we samen met FID-Manager aanwezig op het Forum 2.0 2.0 (Thor Park Genk). We zullen ook workshops geven over hoe je het jaarafsluitingsproces kan automatiseren en 100% online te gaan met jouw kantoor. Benieuwd? Neem alvast hier een kijkje.

Tijdens het forum zal Noël De Rudder (Co-owner CaseWare Belgium & Luxembourg) je gedurende zijn keynote sessie meenemen op ontdekking doorheen de technologische trends van vandaag en morgen. Zo haalt hij samen met u de buzz uit woorden zoals blockchain, artificiële intelligentie, machine learning en nog veel meer.

Klik hier voor meer info & tickets.

Gerelateerde artikelen

Bezoek PragmaTools op het Forum For the Future 24 november 2016

Bezoek PragmaTools op het Forum For the Future 24 november 2016

Overtuig uzelf van de voordelen voor uw kantoor! Op donderdag 24 november presenteert PragmaTools tijdens het Forum for the Future u de nieuwste ...

Lees meer
Allemaal Digitaal 19 februari 2019

Allemaal Digitaal 19 februari 2019

Op 19 februari helpen wij samen met Finplex en tal van andere softwarebedrijven accountants en boekhouders digitaliseren in de Ghelamco Arena te ...

Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes.