blog-banner
bg-blue

Events

Exact Live 8 mei 2019

April 18, 2019

Op woensdag 8 mei vindt de 2e editie van Exact Live België plaats (Flanders Expo Gent), het evenement waar KMO’s, accountants en cijfers elkaar versterken.

Bepaal zelf hoe je dag eruit ziet: zo kan je bijvoorbeeld de openingsshow bijwonen, deze schetst een toekomstbeeld van technologie en maatschappij. Of kies je favoriete break-out sessies en neem boordevol tips en inspiratie mee naar huis.

Om 14u20 kan je onze break-out sessie bijwonen in zaal 6:

CaseWare Smart Compilation is een nieuwe cloud app waarmee je de jaarafsluiting inclusief jaarrekening NBB, rapportering, grafieken, notulen, WCO,… kan maken. De cloud app maakt gebruik van intelligente toelichtingen en checklists die het dossier automatisch opbouwen. We helpen je dus niet enkel met “wat” er moet gedaan worden, maar ook “hoe”. Kortom, zodat je op een snelle en complete manier jouw werkzaamheden kan uitvoeren.

Samenwerken met de klant is heel eenvoudig via het geïntegreerde uitwisselingsplatform waarmee zowel bestanden als informatie uitgewisseld kunnen worden met jouw cliënt.

Alles wat je nodig hebt om volledig volgens de normen van jouw Instituut te werken zit geïntegreerd in CaseWare Smart Compilation. Bovendien kan je makkelijk een connectie maken met je boekhoudplatform zoals Exact.

Zien wij jou op 8 mei? Schrijf je hier gratis in!

Gerelateerde artikelen

SmartSync & CaseWare Cloud: een nieuwe dimensie in samenwerken - 2

SmartSync & CaseWare Cloud: een nieuwe dimensie in samenwerken - 2

Een audit die efficiënt verloopt: daar streven we steeds naar. Omdat te realiseren is een goede samenwerking cruciaal! Er zijn verschillende ...

Lees meer
PBC, efficiënt informatie en bestanden met je klanten uitwisselen

PBC, efficiënt informatie en bestanden met je klanten uitwisselen

Een auditopdracht vraagt telkens weer om teamwork. Een goede wisselwerking met je klant is cruciaal. Doordat je voor de uitvoering van een ...

Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes.