Updates

CaseWare WinAcc 2014.6100 is beschikbaar

March 18, 2016
blog-banner

De update van CaseWare WinAcc 2014.6100 is beschikbaar. Voordat u gaat downloaden, vragen wij u eerst bijgaande informatie te lezen. Heeft u nog vragen? Onze supportafdeling staat graag voor u klaar!

De aanpassingen van versie 2014.6100

Wet op de Continuïteit van de Ondernemingen (WCO)

Het opzet van de WCO checklist is dat elk 'ja'-antwoord een bedreiging voor de onderneming inhoudt.

Bugfix: Onderstaande vragen werden in versie 2014.6100 aangepast zodat de consistentie van de checklist verzekerd is en elk 'ja'-antwoord een bedreiging inhoudt.

  • In deel B 'Operationeel' werd de vraag 'Zijn de producten van de onderneming nog competitief?' vervangen door 'Zijn de producten van de onderneming niet langer competitief?'.
  • In deel C 'Andere' werd de vraag 'Kan de vennootschap haar wettelijke en contractuele verplichtingen nakomen?' vervangen door 'Kan de vennootschap haar wettelijke en contractuele verplichtingen niet nakomen?'.

Belangrijke opmerking voorafgaand aan het uitvoeren van de update:

Wij willen er u attent op maken dat u de kantoorafhankelijke instellingen zelf dient bij te houden. Hiermee bedoelen we dat u best een kopie neemt van de bestanden waarin de personalisaties van uw kantoor verwerkt zitten zodat u deze na de installaties terug kan plaatsen. Het betreft volgende items:

  • Het gebruik van logo en indeling op het voorblad van het rapport: Deze zitten vervat in het bestand op het pad "C:\Program Files (x86)\CaseWare\Library\winacc\Client specific\Frontpage & Header.cvw"
  • De kantoorparameters en specifieke gebruikte paden: Deze zitten vervat in de "WAPARM" bestanden op het pad "C:\Program Files (x86)\CaseWare\WAParm.*"
  • Eventuele aanpassingen aan de inhoud van de werkprogramma's: Deze zitten vervat in aparte database-bestanden op het pad "C:\Program Files (x86)\CaseWare\Library\winacc\Audit program\AuditProgram.*"

Installatieprocedure

  1. Installatie Caseware Working Papers 2014 (v106)  (zie portaalwebsite: map CaseWare 2014) Indien u deze reeds geïnstalleerd heeft in het verleden, mag u deze stap overslaan.
  2. Installatie WinAcc 2014 Biztax component.exe (zie portaalwebsite: map WinAcc\2014) Indien u deze reeds geïnstalleerd heeft in het verleden, mag u deze stap overslaan.
  3. Installatie WinAcc 2014.6100 (zie portaalwebsite: map WinAcc\2014)

Gerelateerde artikelen

Caseware WinAcc update: Biztax - 270MLH - Business Central import

Caseware WinAcc update: Biztax - 270MLH - Business Central import

Er is een nieuwe WinAcc update (7.2.7) beschikbaar met tal van nieuwe functies en automatiseringen. Dit zijn de belangrijkste verbeteringen: Aangifte ...

Haal je boekhoudgegevens op uit Octopus

Haal je boekhoudgegevens op uit Octopus

Vanaf nu is er een koppeling met Octopus om zo boekhoudgegevens te importeren naar Caseware, zo win je nog meer tijd. Bekijk hier hoe je deze ...

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes.