Nieuws

PragmaTools presenteert nieuwe corporate identity

April 22, 2016
blog-banner

PRAGMATOOLS IS CONTINU IN BEWEGING. DAT ZETTEN WE VANDAAG MET TROTS IN DE VERF DOOR DE INTRODUCTIE VAN EEN NIEUWE CORPORATE IDENTITY. ALS DÉ SOFTWARESPECIALIST VOOR ECONOMISCHE BEROEPEN IS HET DE AMBITIE VAN PRAGMATOOLS HEN TE ONDERSTEUNEN IN HUN DAGELIJKSE ACTIVITEITEN. DE NIEUWE VISUELE IDENTITEIT ONDERSTREEPT DIT TEN VOLLE.

Economische beroepen werden sinds de oprichting van PragmaTools in 1998 geconfronteerd met heel wat veranderingen die het uitoefenen van de job complexer maakten. Met een digitaal aanbod, biedt PragmaTools een geïntegreerde oplossing die de economische beroepen ondersteunt in hun core business. Dat is en blijft de rode draad doorheen de visie en missie van PragmaTools.

De introductie van een nieuwe visuele identiteit toont dat PragmaTools volop voor de toekomst gaat. Deze rebranding gaat verder dan het spreekwoordelijke ‘strikje’ rond ons merk. PragmaTools werkt ook volop aan de uitbreiding van haar producten om de uitdagingen van bedrijfsrevisoren, accountants en boekhouders altijd een stap voor te blijven.

Naast een nieuw logo en bijhorende huisstijl, werd ook een nieuwe tagline geïntroduceerd die volledig aansluit bij de missie van het merk. ‘Streamlining compliancy, boosting efficiency’ geeft uiting de waarden die PragmaTools hoog in het vaandel draagt. Als partner van de economische beroepen werken we steeds aan het completer, sneller, zekerder en efficiënter maken van hun job.

Ondanks al deze veranderingen blijft de kern van PragmaTools ongewijzigd.

ALL-IN-ONE SOLUTIONS AANGEPAST AAN UW WERKPROCESSEN

In uw werk als Boekhouder, Accountant of Bedrijfsrevisor moet u met honderden zaken rekening houden. Vaak moet u hierbij werken met informatie die verspreid zit over tal van documenten, dossiers, etc. De software van PragmaTools maakt een einde aan het eindeloze puzzelwerk door all-in-one solutions te bieden. Uw volledige werkproces wordt door onze tools van A tot Z gestructureerd. Meerdere functionaliteiten worden gebundeld tot een geïntegreerd pakket op maat van uw behoeften. PragmaTools biedt hierbij aangepaste werkingstools die naadloos aansluiten bij de werkzaamheden van haar doelgroepen.

MAAK DEEL UIT VAN EEN CONTINU EVOLUEREND VERHAAL

Technologische vooruitgang creëert nieuwe opties. PragmaTools is zich bewust van de nood aan een continue zoektocht naar oplossingen die nieuwe technologieën kan integreren in uw dagelijkse praktijk. Dit doen we door de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten, en in het toepassen van nieuwe manieren van werken en samenwerken. Zo werkt PragmaTools aan kwalitatieve cloud-based solutions, met gedeelde beschikbaarheid van uw dossiers, altijd en overal.

EEN CENTRALE HUB MET KENNIS VAN ZAKEN

Om uw werk zo goed en compleet mogelijk uit te voeren, moet u continu op de hoogte zijn van de laatste evoluties en nieuwe regelgevingen. PragmaTools wil hier een antwoord op bieden door verder te gaan dan het louter verdelen van software. Om u te ontzorgen vormt PragmaTools een centrale hub van informatie en expertise. Hierdoor wordt u op verschillende manieren op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw sector en kan u rekenen op softwareoplossingen die steeds up-to-date zijn.

PragmaTools:
Dé software partner van de economische beroepen


Gerelateerde artikelen

Bespaar tijd en werk efficiënter: ontdek de nieuwe connectie tussen Caseware WinAcc en MS Business Central

Bespaar tijd en werk efficiënter: ontdek de nieuwe connectie tussen Caseware WinAcc en MS Business Central

Dankzij de connectie tussen Caseware WinAcc en MS Business Central centraliseer je je financiële gegevens via 1 druk op de knop. Kim Heyvaert, Chief ...

Importeer nu ook de sociale balans van Acerta in Caseware WinAcc

Importeer nu ook de sociale balans van Acerta in Caseware WinAcc

Vanaf nu importeer je ook de sociale balans van Acerta (download de sociale balans in XML formaat via MyAcerta) in Caseware WinAcc. Zo hoef je geen ...

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes.