Nieuws

Een nieuwe Cloud applicatie is beschikbaar – PBC!

February 1, 2019
blog-banner

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om informatie met je klanten uit te wisselen? Een nieuwe PBC (Prepared By Client) applicatie is nu beschikbaar!

CaseWare Cloud PBC is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie die is ontwikkeld om een einde te maken aan het ongestructureerde en langdurige mailverkeer wanneer je informatie van klanten opvraagt.

De applicatie maakt het mogelijk om vragenlijsten op te stellen op maat van je dossier. Je klanten krijgen toegang tot een upload portaal en een overzicht van de aangevraagde informatie. Documenten die via de PBC applicatie worden ontvangen, komen automatisch terecht in een gestructureerde document manager.

De PBC applicatie functioneert als een extensie op de bestaande CaseWare Working Papers desktop oplossing. Het bevat de toegevoegde waarde van het Cloud platform voor degene die in een desktop omgeving werken. Zowel de PBC applicatie als de ontvangen documenten kunnen makkelijk in CaseWare Working Papers geïntegreerd worden.

Bekijk de video voor een korte demo van de PBC app.

Heb je nog vragen of wens je meer informatie, contacteer dan info@caseware.be.

Gerelateerde artikelen

Haal je boekhoudgegevens op uit Horus

Haal je boekhoudgegevens op uit Horus

Vanaf nu is er een koppeling met Horus om zo boekhoudgegevens te importeren naar CaseWare, zo win je nog meer tijd. Lees hier hoe je deze koppeling ...

Lees meer
Haal je boekhoudgegevens op uit Octopus

Haal je boekhoudgegevens op uit Octopus

Vanaf nu is er een koppeling met Octopus om zo boekhoudgegevens te importeren naar Caseware, zo win je nog meer tijd. Bekijk hier hoe je deze ...

Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes.