blog-banner
bg-blue

Nieuws

Een nieuwe Cloud applicatie is beschikbaar – PBC!

February 1, 2019

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om informatie met je klanten uit te wisselen? Een nieuwe PBC (Prepared By Client) applicatie is nu beschikbaar!

CaseWare Cloud PBC is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie die is ontwikkeld om een einde te maken aan het ongestructureerde en langdurige mailverkeer wanneer je informatie van klanten opvraagt.

De applicatie maakt het mogelijk om vragenlijsten op te stellen op maat van je dossier. Je klanten krijgen toegang tot een upload portaal en een overzicht van de aangevraagde informatie. Documenten die via de PBC applicatie worden ontvangen, komen automatisch terecht in een gestructureerde document manager.

De PBC applicatie functioneert als een extensie op de bestaande CaseWare Working Papers desktop oplossing. Het bevat de toegevoegde waarde van het Cloud platform voor degene die in een desktop omgeving werken. Zowel de PBC applicatie als de ontvangen documenten kunnen makkelijk in CaseWare Working Papers geïntegreerd worden.

Bekijk de video voor een korte demo van de PBC app.

Heb je nog vragen of wens je meer informatie, contacteer dan info@caseware.be.

Gerelateerde artikelen

CaseWare WinAcc 2014.8100 is beschikbaar

CaseWare WinAcc 2014.8100 is beschikbaar

Er is een nieuwe update van CaseWare WinAcc beschikbaar. Voordat u gaat downloaden, vragen wij u eerst bijgaande informatie te lezen. Heeft u nog ...

Lees meer
Een nieuwe versie van ISA Audit International (Lux version) is beschikbaar

Een nieuwe versie van ISA Audit International (Lux version) is beschikbaar

We are pleased to inform you that a new version of the ISA Audit International (Lux version) template is available. This update is an expansion on ...

Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes.