Nieuws

Een nieuwe Cloud applicatie is beschikbaar – PBC!

February 1, 2019
blog-banner

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om informatie met je klanten uit te wisselen? Een nieuwe PBC (Prepared By Client) applicatie is nu beschikbaar!

CaseWare Cloud PBC is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie die is ontwikkeld om een einde te maken aan het ongestructureerde en langdurige mailverkeer wanneer je informatie van klanten opvraagt.

De applicatie maakt het mogelijk om vragenlijsten op te stellen op maat van je dossier. Je klanten krijgen toegang tot een upload portaal en een overzicht van de aangevraagde informatie. Documenten die via de PBC applicatie worden ontvangen, komen automatisch terecht in een gestructureerde document manager.

De PBC applicatie functioneert als een extensie op de bestaande CaseWare Working Papers desktop oplossing. Het bevat de toegevoegde waarde van het Cloud platform voor degene die in een desktop omgeving werken. Zowel de PBC applicatie als de ontvangen documenten kunnen makkelijk in CaseWare Working Papers geïntegreerd worden.

Bekijk de video voor een korte demo van de PBC app.

Heb je nog vragen of wens je meer informatie, contacteer dan info@caseware.be.

Gerelateerde artikelen

Importeer nu ook de sociale balans van Acerta in Caseware WinAcc

Importeer nu ook de sociale balans van Acerta in Caseware WinAcc

Vanaf nu importeer je ook de sociale balans van Acerta (download de sociale balans in XML formaat via MyAcerta) in Caseware WinAcc. Zo hoef je geen ...

Caseware en SD Worx slaan de handen in elkaar om de sociale balans in de jaarrekening te automatiseren

Caseware en SD Worx slaan de handen in elkaar om de sociale balans in de jaarrekening te automatiseren

Vanaf nu importeer je de sociale balans van SD Worx in Caseware WinAcc met één druk op de knop. Zo hoef je geen sociale balansen meer over te typen, ...

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes.