Digitaliseer elke jaarafsluiting met CaseWare: snel, compleet en compliant

Met de software van CaseWare BeLux digitaliseer je moeiteloos elke jaarafsluiting. Je centraliseert alle gegevens en integreert ze met je boekhoudsysteem, automatiseert elk proces en wisselt vlot informatie uit met collega’s en klanten. Het resultaat?

Je werkt sneller, efficiënter, vollediger én helemaal compliant met alle normen en de Belgische wetgeving.

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN

jaarafsluiting-h

CaseWare-oplossingen voor de jaarafsluiting

CaseWare WinAcc (on-premise)

Een totaaloplossing voor grote accountancykantoren en grotere ondernemingen die de volledige flow van de jaarafsluiting willen centraliseren en automatiseren. Stel vlot elke jaarrekening op, verwerk de aangifte van de vennootschapsbelasting en rapporteer in real time. WinAcc begeleidt je in elke stap.

LEES MEER

Waarom je jaarafsluiting automatiseren?

Een jaarrekening neerleggen, betekent vaak veel stress en frustratie. Met de software van CaseWare hoef je niet langer cijfers manueel over te tikken, informatie te consolideren of zelf rapporten op te stellen. Je stroomlijnt en automatiseert elke stap. Je voordelen:

smarter-audit

Werk efficiënter

Informatie die verspreid zit over dossiers en pakketten en bij verschillende mensen? CaseWare maakt een einde aan het puzzelwerk: wij bundelen alle informatie in één geïntegreerd, gebruiksvriendelijk pakket. Zo structureren we je volledige werkproces, van a tot z. Bovendien begeleidt de software je in elke stap, met automatische acties en advies. Zodat je sneller, efficiënter én completer werkt.

reduced-errors

Wees gerust: compliance is verzekerd

De oplossingen van CaseWare BeLux zijn gelokaliseerd voor de Belgische markt: we volgen de richtlijnen van het IAB en het BIBF. Hierdoor ben je zeker van standaardisatie, maar werk je ook steeds compliant met de Belgische en internationale standaarden.

lightbulb

Leer van je collega’s

CaseWare werkt heel nauw samen met accountants en andere financiële professionals. We houden de vinger aan de pols en begrijpen de noden van de markt. Die inzichten integreren we in onze oplossingen voor de jaarafsluiting. Jouw voordeel: beproefde best practices die je helpen om elke jaarafrekening zo vlot mogelijk uit te voeren.

icn_network

Werk zoals je wil: on-premise of cloud

CaseWare biedt zijn vertrouwde oplossing voor de jaarafsluiting ook in de cloud aan. Op die manier zijn je dossiers altijd en overal beschikbaar, werk je vlot online samen met zowel collega’s als klanten én hoef je je geen zorgen te maken over updates of opslag. Onze allernieuwste pakketten zijn volledige cloudoplossingen.

Ga aan de slag.
Vraag je online demo aan

Digitaliseer elke jaarafsluiting met CaseWare: snel, compleet en compliant

VRAAG JE ONLINE DEMO AAN

Zij vertrouwen op onze software voor de jaarafsluiting

CaseWare-oplossingen: voor wie?

identify

 

Externe en interne accountants

data-visualization

 

Financiële professionals in grote en kleine bedrijven

client-query-system

 

Internationale bedrijven met een vestiging in België of Luxemburg

Integratie met je boekhoudpakket

De CaseWare-software voor jaarafsluiting werkt moeiteloos samen met jouw boekhoudpakket: