Jaarafsluiting BE

Ontdek de geautomatiseerde verslagen van Caseware WinAcc

July 26, 2023
blog-banner

Wist je dat Caseware WinAcc een uitgebreide verslaggeving van de algemene vergadering en het bestuursorgaan omvat?

Deze notulen en verslagen zijn rechtstreeks gelinkt aan financiële, fiscale en permanente gegevens. Veranderingen in deze gegevens worden steeds onmiddellijk en automatisch toegepast.

We zorgen ervoor dat verschillende notulen en verslagen reeds voor jou klaar staan, volledig conform aan de continue wijzigende wet- en regelgevingen. Je hoeft alleen nog enkele vakjes aan te vinken, terwijl we de templates steeds flexibel houden en de mogelijkheid bieden om je eigen input toe te voegen.

Met Caseware WinAcc waarborg je de kwaliteit van deze cruciale verslagen voor het bedrijf, de fiscus, de jaarrekening én de kwaliteitstoetsing.

  • Jaarverslag
  • Notulen algemene vergadering
  • Notulen bestuursorgaan
  • Bijzonder verslag inzake alarmbelprocedure

Een zetelverplaatsing, benoeming of ontslag publiceren? Ja hoor, met één druk op de knop worden de publicatieformulieren aangemaakt.

Caseware WinAcc is een all-in-one oplossing voor zowel de jaarrekening, aangifte vennootschapsbelasting, de notulen en de volledige rapportbundel.

 

 

Gerelateerde artikelen

Importeer nu ook de sociale balans van Acerta in Caseware WinAcc

Importeer nu ook de sociale balans van Acerta in Caseware WinAcc

Vanaf nu importeer je ook de sociale balans van Acerta (download de sociale balans in XML formaat via MyAcerta) in Caseware WinAcc. Zo hoef je geen ...

Ontdek Caseware FinTax BE: de nieuwe cloud tool voor een vlotte jaarafsluiting

Ontdek Caseware FinTax BE: de nieuwe cloud tool voor een vlotte jaarafsluiting

Caseware FinTax BE is onze nieuwe intuïtieve cloud applicatie die de jaarafsluiting automatiseert, inclusief jaarrekening, rapportering en ...

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes.